Barion Pixel

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. Ezen kívül az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja.

A regisztrált felhasználó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére és letöltésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból.

Menü
Ár:
3.999 Ft (3.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Aluprofilba építhető LED dimmer, kapcsoló, max. 96W

Ár:
3.999 Ft (3.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: XE-AD-XE0792
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

LED szalag fényerőszabályzására alkalmas alu profilba építhető mini kapcsoló, dimmer. 

Kompakt méretű, alumínium profilokba szerelhető LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek ki-, bekapcsolásár és fényerőszabályozására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg a 3 Ampert.

A kapcsolás menete: röviden meg kell érinteni a az alumínium profil buráját a kék visszaigazoló lednél. A fényerő szabályozás is hasonló módon működik: ehhez hosszan rajta kell tartanunk az ujjunkat a felületen, majd a megfelelő fényerő elérésekor elengedni.

Memória nélküli vezérlő. A bemeneti feszültség megszűnése után a vezérlő alaphelyzetbe áll, nem jegyzi meg az utoljára beállított fényerőt!

Feszültség DC 12-24V
Max. áramerősség 8 Amper
Max. teljesítmény 96W/12V DC
Védelem IP20
Csatlakoztatás vezeték a kapcsoló 2 végén
Méret 40X12mm
Garancia 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!